Selecteer een pagina

Over Helma

“Haar aanpak is pragmatisch en doelgericht. Groot denken met beperkte middelen. Uitdagingen aangaan. Lef tonen en daadkracht! Niet tevreden met een 6-je.”

Geboren in de Noordoostpolder dus wel gewend om met mijn voeten in de klei te staan! En ook een beetje tegenwind schuw ik niet. Bij de bedrijven en organisaties waar ik heb gewerkt heb ik veel merken, concepten en producten in de markt gezet, marketing en communicatie geprofessionaliseerd, van scratch af aan opgezet. Daar helpen mijn polderse roots bij en het zijn ook de dingen die ik het allerleukste vind om te doen! 

‘Pionieren’ is écht mijn ding

Voor mij is communicatie écht een onmisbaar onderdeel van marketing. Het begint bij marketing, het begrijpen van je markt. Wie is je doelgroep? Wat zijn hun behoeftes, wensen en eisen? Hoe kun jij je doelgroep bereiken? Wie is de concurrent? Welke stakeholders zijn er en wat is hun mening over de markt? En hoe verover je deze markt, hoe kun je onderscheidend zijn?

Communicatie start bij de campagnes. Welke boodschap gaan we communiceren, naar wie, hoe en met welk doel. Het is een dialoog. Er wordt ook gekeken hoe de markt reageert en als het nodig is pas je je boodschap aan.

Communicatie is niet succesvol zonder marketing en marketing is niet succesvol zonder communicatie!

Ook toe aan échte marketing en communicatie?

Uiteindelijk wil je als bedrijf groeien in omzet, marge, naamsbekendheid, marktaandeel. Als publieke organisatie wil je het vertrouwen winnen van je doelgroep, dienstverlener zijn. Marketing en communicatie helpen daarbij! Laten we kennismaken.

We moeten écht afspreken.

Wil je kennismaken? Heb je vragen of wil je een offerte?
Bel me of mail me, dan maken we een afspraak.

Adres

Deldenerstraat 294

7555 AL  Hengelo

Telefoon

+31 6 416 105 88

E-mail

helma@echthelma.nl