Selecteer een pagina

case:

Gemeente Oldenzaal, de Glimlach van Twente
Adviseren op een warme en verbindende manier.

De opdracht die wij voor Helma hadden zou in eerste instantie na een half jaar ophouden. Maar de match met team communicatie en alle andere collega’s bij ons was zo goed dat het niet bij 1 opdracht is gebleven en uiteindelijk heeft Helma meer dan een jaar bij ons gewerkt.

Als interim communicatie adviseur was zij verantwoordelijk voor de portefeuilles ruimtelijke ontwikkeling, realisatie, openbare ruimte en verkeer & vervoer. Hierbij werkte ze nauw samen met de projectleiders.

Het schrijven van communicatie plannen, persberichten en social media posts voor uiteenlopende onderwerpen zoals de eikenprocessierups, bouwprojecten, het aanleggen van wegen, rioleringen en wadi’s; Helma draaide er haar hand niet voor om!

Naast haar taken als communicatie adviseur, bracht zij ook een hoop energie en structuur in het team en kon, door haar jarenlange ervaring, een waardevolle bijdrage leveren aan de update van de communicatie visie van onze gemeente. Bij haar vertrek zorgde ze voor een ‘warme’ overdracht van haar werk aan de nieuwe communicatie adviseurs.

Wat mij het meest bij blijft is de warme en verbindende manier waarop zij haar adviezen kon overbrengen. De collega’s waren altijd zeer tevreden over de deskundige en rustige manier waarop Helma bijdroeg om het maximale uit hun taak of opdracht te halen.

Fred Weijkamp, teamleider Dienstverlening en Communicatie gemeente Oldenzaal

We moeten écht afspreken.

Wil je kennismaken? Heb je vragen of wil je een offerte?
Bel me of mail me, dan maken we een afspraak.

Adres

Deldenerstraat 294

7555 AL  Hengelo

Telefoon

+31 6 416 105 88

E-mail

helma@echthelma.nl

8 + 3 =